Onze missie en visie

Missie

Onze missie is om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst voor elk kind. Wij bieden een vertrouwde ‘plaetse’ waar we talenten ontwikkelen en optimale kansen bieden door kwalitatief goed onderwijs. Dit doen we in verbinding met elkaar en onze omgeving.

Visie

Wij beloven een veilige en vertrouwde omgeving waarin de basisvaardigheden en een brede ontwikkeling centraal staan. Ons team is deskundig en maakt doordachte keuzes, met heldere afspraken om kwalitatief goed onderwijs te bieden. Met betekenisvol leren en de inzet en expertise van (vak)docenten bevorderen we een bredere ontwikkeling. Met kindgesprekken, ouderbetrokkenheid en open communicatie versterken het gevoel van de gezamenlijke verantwoordelijkheid. Wij creëren een professionele omgeving waarin elke leerling en ieder teamlid de ruimte heeft om optimaal zijn eigen talenten te ontwikkelen.

Bevlogen

Bevlogenheid is de vonk die ons team en onze leerlingen aandrijft. Met betrokkenheid, energie en enthousiasme stappen we elke dag ons schoolgebouw binnen. Deze gedrevenheid is aanstekelijk en motiveert ons om actief en creatief bij te dragen aan het leerproces van onze kinderen. Het is de drijvende kracht die ons inspireert om elke dag het beste uit onszelf en onze leerlingen te halen.

Aandacht

Aandacht is de basis van elke sterke relatie. Wij geloven in oprechte interesse in elkaar, of het nu gaat om collega's, ouders of leerlingen. Door aandacht te besteden aan ieders unieke talenten, creëren we een warme, veilige omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Wij zijn ervan overtuigd dat door deze gerichte aandacht, elke leerling zich optimaal kan ontwikkelen.

Vertrouwen

Vertrouwen is essentieel voor een veilige leeromgeving. Wij bouwen aan dit vertrouwen door heldere afspraken te maken, normen en waarden te respecteren en consistent te zijn in ons handelen. Positive Behavior Support (PBS) en het stimuleren van verbinding en samenwerking zijn hierbij sleutelbegrippen. In een sfeer van vertrouwen durft iedereen zichzelf te zijn en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Ontwikkeling

Ontwikkeling staat centraal in alles wat we doen. Wij bieden onze leerlingen optimale kansen om te groeien, zowel cognitief als persoonlijk. Door nieuwsgierigheid te stimuleren en eigenaarschap te bevorderen, moedigen we autonomie en zelfontplooiing aan. Eerlijkheid en open communicatie zijn hierbij cruciaal, zodat elke leerling zich bewust wordt van de eigen groei en de ondersteuning krijgt die ze nodig hebben.

Kinderopvang

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders.

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen zoeken we naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, er zijn verschillende mogelijkheden.

Kosten
In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst.De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt. Kindertoeslag geldt voor het kinderdagverblijf, peutertuin en de buitenschoolse opvang. Tussenschoolse opvang valt niet onder de Wet kinderopvang. Voor overblijven ontvang je daarom geen toeslag.

Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie 
Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl.

Kijk ook eens op de website voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.

Mogelijkheden

Voor kinderopvang zijn verschillende mogelijkheden: 

Buitenschoolse opvang (4-13 jaar)
De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind. We zijn tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook vóór school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!

Overblijven (4-13 jaar)
Na een ochtend hard werken op school is het fijn even te kunnen ontspannen. We nemen de tijd om in een rustige sfeer samen te eten. Je kind neemt zijn eigen eten en drinken mee. Daarnaast is er volop gelegenheid om vrij te spelen en naar buiten te gaan. Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.kober.nl/overblijven.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)
Kies je voor een kinderdagverblijf? Dan zit je bij Kober goed. We geven je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren.

Peuteropvang (2-4 jaar)
Op de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.

Opvang door gastouders (0-13 jaar)
Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.


Contact

St. Bavo
St. Bavostraat 5
4891 CG Rijsbergen 

T  076-5961970
E  sintbavo@spoz.nl


Schooltijden

Wij werken met een continurooster.
Groep 1 t/m 8*: 08.30u tot 14.15u
op woensdagen 08.30u tot 12.30u

Van 8.20u tot 8.30u is er een inloop.

*Groep 1 is vrijdag vrij. 

Onze basisscholen


U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.

© 2024 SPOZ Actilus webdesign